Om Bullseye Spirits

Vi startede Bullseye Spirits Distillery i 2020, fordi vi var nysgerrige på om vi kunne udvikle en gin, som vi selv kunne lide, udelukkende med ingredienser høstet lokalt fra Mols Bjerge. Det lykkedes vi med. Og vi fandt hurtigt ud af, at der var andre, der havde samme smag som os.

Historien om Bullseye Spirits Distillery

Vi arbejder i dag stadig med at skabe autentiske smagsoplevelser, og har i 2020 udvidet vores produktion og sælger nu også andre smagsoplevelser end gin, men med samme fokus på den gode historie.

Bullseye Spirits Distillery er et ægte famileforetagende, der udvikler og producerer produkter, der fortæller historier igennem autentiske smagsoplevelser. Det kalder vi: Products Worth Talking About.

Vores virksomhed består af:

Søren Krarup Hansen, far, ingeniør og direktør for Bullseye Spirits Destillery

Alexander Krarup Hansen, ældste søn, pædagog og kundeansvarlig for Bullseye Spirits Destillery

Peter Victor Krarup Hansen, mellemste søn, økologiske landmand med ansvar for indkøb, supply chain og leverandører

Jens Martin Krarup Hansen, yngste søn, Craft Destiller med ansvar for udvikling og produktion

Økologisk, bæredygtigt og lokalt tak!

Vores produkter er 100% økologiske. Det er de, fordi mange af de ingredienser, som vi bruger er høstet direkte i den vilde natur, hvilket gør økologi og dermed biodiversiteten til et kritisk element i vores forretning.

Vi sigter efter at have branchens laveste klimaaftryk i vores produktion. Vi har som mennesker alle sammen et ansvar for at gøre vores for at passe på vores natur og vores klima. Vi anvender fx klimavenlige iStill destilleringsudstyr i vores produktion.

I jagten på at nedbringe vores klimaaftryk og at skabe produkter i verdensklasse, går vi altid efter at gøre vores produktion så lokalt forankret som muligt, og vi mener faktisk, at du kan smage det i kvaliteten af vores produkter.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på info@bullseyespirits.com

Ønsker du at være forhandler af vores produkter?

Hos Bullseye Spirits Destillery tilbyder vi engros og wholesale-salg af vores produkter til erhverv med levering.

Vi stræber efter at levere nyskabende og innovative produkter indenfor spiritusbranchen af høj kvalitet med fokus på den gode historie og bæredygtighed.

Vi værdsætter feedback og optimere løbende, så vi kan yde den bedste service for dig – hvad end det handler om handling, opbevaring, servering eller genanvendelse.

Vi er løsningsorienterede i forhold til dit setup, så tag gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på hakh@bullseyespirits.com eller på 20 85 01 21