Gin Heroes

Med hver af vores gin, sætter vi scenen fra et sted i Danmark, der tilbyder noget ganske særligt; den vilde og utæmmede natur, eller unikke kulturelle og urbane hotspots. Ingredienserne i hver af vores gin, er nøje udvalgte, så de matcher kulturen og naturen for det sted og navn de bærer. Vores nøgleingredienser er håndplukkede direkte i nationalparkerne med respekt for miljø og naturlige omgivelser og destilleret på topmoderne bæredygtigt udstyr. Vi har skabt Gin Heroes, fordi vi gerne vil tage dig med på en rejse. En rejse til nogle udvalgte steder i Danmark, der kan noget ganske særligt. Gin Heroes er et ægte familieforetagende; som udvikler og producer produkter, der er lavet med passion, håndværk, kærlighed til naturen og med inspiration fra de særlige steder, hvor ingredienser er plukket. Gin Heroes er et kvalitetsbrand og en kulturel fortælling, fortalt igennem smagsoplevelser af gin. Det kalder vi ’essence of place’.

Køb gin online

Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Storslået natur vidner om kongemagtens tilknytning til Nordsjælland med store  kulturhistoriske værdier med overdådige kongeslotte, store skove, klit- og hedelandskaber med et rigt og varieret dyreliv.

Kongernes Nordsjælland leder tankerne på de store sjællandske skove med lette hints af en jagtbitter med noter af valnød og pastinak, egetræ træder også tydeligt frem. Cremet og blød med et medium-finish.

Server den med en Fiery Ginger Beer fra Artisan Drinks eller en Ginger Beer eller Ginger Ale fra Fever-Tree.

44% VOL & økologisk & 50 cl for

349,00,- (Fri fragt ved køb over 300 kr)

Nationalpark Mols bjerge

Mærk hvordan den brutale natur har formet det danske landskab under istiden, der med sin mineralholdige jord, har en frodig natur og vidner om bosættelse fra den tidligste stenalder.

Mols Bjerge er en traditionel gin med en klar enebærsmag. Den står blød og rund med et langt-finish og fornemmelser af nelliker, laurbærblade og varme krydderier.

Classic cocktails med Gin, Gin Martini eller Negroni.  Prøv den med en Nordic Tonic Water fra Melzer eller Mediterranean Tonic Water fra Fever-Tree med rosmarin garnish og en skal af både citron og grapefrugt. 

44% VOL & økologisk & 50 cl for

349,00,- (Fri fragt ved køb over 300 kr)

Nationalpark Skjoldungernes

Gå på oplevelse og forsvind ind i det varierede landskab og de midtsjællandske løvskove, hvor du mærker historiens vingesus ved oldtidens kulturspor i istidslandet og den smukke Roskilde fjord.

Skjoldungernes Land er blød og rund med en let duft af krydderhonning og gulerod. Det er en blød gin med et fint finish af gran, enebær med markant tannin.

Server den med en Indian Tonic fra Fever-Tree og tilføj dild garnish.

42% VOL & økologisk & 50 cl for

349,00,- (Fri fragt ved køb over 300 kr)

Nationalpark Thy

Århundredes sandflugt skaber scenen for Nationalpark Thy, hvor du oplever klitheden og det sprudlende hav, der har lagt grund for et surferparadis langs den danske vestkyst.

Thy dufter og smager af hede og lyng efterfulgt af en klar men diskret porsesmag. Elementer af rosmarin og timian giver en let citrussyre, og gør den cremet med et medium-finish.

Lad den stå på frokostbordet som et shot eller brug den som en avec, eller drik den sammen med en Indian Tonic fra Fever-Tree med laurbærblade som garnish, eller i en klassisk Negroni.

44% VOL & økologisk & 50 cl for

349,00,- (Fri fragt ved køb over 300 kr)

Nationalpark Vadehavet

Oplev magien ved Vadehavets blanke, stille vand, der er grundlaget for et naturområde med et unikt økosystem, som er kendt for et rigt fugleliv og som yngleplads for den spættede sæl.

Vadehavet har salte associationer med duft af søgræs, salturt og asparges. Den har en nordisk aromatik, og er en tør gin med lette hints af anis og klare note af salturt.

Kan serveres i en østers med syltede agurker og dild, eller drik den med ginger Ale eller klassisk Tonic med peber og fennikel garnish. Du kan også lade den stå helt rent med danskvand og agurk.

40% VOL & økologisk & 50 cl for

349,00,- (Fri fragt ved køb over 300 kr)

Shop Gin Heroes