Køb Kombucha Spirits Online

Kombucha Spirits

Igennem fermenteringsprocessen som fremstiller kombucha, og destilleringen af vores egen London Dry Gin, har vi skabt et produkt som er komplekst i smagen og er perfekt balanceret mellem sødme og syrlighed/bitterhed.

 

Vi har i Kombucha Spirits kombineret den skandinaviske ro med de hinduistiske traditioner, og er kommet frem til produkter med store smage, som skaber samtaler og som flytter grænser for, hvad Kombucha kan. Vi fejrer denne synergi af positive energier ved at give vores flasker Yantra navne og dertil matchende designs.

 

Kombucha Spirits er et ready-to-go produkt, som kan serveres til maden, bruges til værtsgave eller nydes i solen. Som markedsspecialister i gin har vi flere års erfaring i at udvikle kvalitetsprodukter og har investeret en masse energi i at nytænke markedet for færdiglavede produkter. Kombucha Spirits er resultatet, og vi håber du vil tage godt imod det

Læs mere om vores varianter

Mantangi  –  Gin  &  Mynte

Med udgangspunkt i mynten forsøger Mantangi at nytænke den klassiske mojito med subtile noter af grøn te og eukalyptus. Mantangi er en frisk og velafbalanceret drink som bør nydes med isterninger.

 

Fermenteringsprocessen af mynte giver Mantangi en helt særlig smag, hvor der er flere noter sammenlignet med en almindelig mojito. Efter fermenteringsprocessen har vi tilsat vores premium Gin Heroes gin, som er en klassisk London Dry Gin fra vores østjyske destilleri.

 

Vores mynte bærer navnet Mantangi, der er en harmoniens mester, der står for poesi og højere kunst. Den balance mellem sødme og syre mener vi, at have ramt med denne Kombucha Spirits variant.

 

Forslag til Garniture: Isterninger og to mynteblade – til pynt.

 

7,5% VOL – 25 Cl. – ØKOLOGISK – 3,5 gram sukker per 100 ml.

39,- per styk (Fri fragt ved køb over 300 kr)

Ganesh  –  Gin  &  Gurkemeje

I vores Kombucha Spirits univers er Ganesh designet som et krydret alternativ til den klassiske Negroni. Med en mørk smag fra den friske gurkemeje passer den specielt godt til det asiatiske køkken.

 

Ganesh er udviklet på vores eget destilleri – Bullseye Spirits Distillery i Østjylland. Fermenteret i minimum 14 dage og derefter blandet sammen med vores egen London Dry Gin – alt sammen brygget på vores Grenaa-adresse. Dette har resulteret i en økologisk kombucha med et minimalt sukkerindhold uden at gå på kompromis med smagen.

 

Forslag til garniture: Agurk og en knivspids peber.

 

7,5% VOL – 25 Cl. – ØKOLOGISK – 0,5 gram sukker per 100 ml.

39,- per styk (Fri fragt ved køb over 300 kr)

Kamala –  Gin & Rosenblade

Kamala er frisk, lækker og har en nøje afbalanceret sødme. Lavet på roser har Kamala sin helt egen feminine energi, som blomstrer allerede ved første øjekast og sidenhen i smagsoplevelsen.

 

Kamala er udviklet og brygget i vores østjyske destilleri – BullseyeSpiritsDistillery. Sammen med vores særlige rosenekstrakt har vi skabt den perfekte smag til den danske sommer. Kamala indeholder også vores London Dry Gin fra Gin Heroes, der afrunder denne fantastiske solskinsdrink. Den egner sig særligt godt til dagene på terrassen, de lange sommernætter og i picnickurven til parken .

 

Forslag til garniture: Isterninger, dine bedste venner og solskin.

 

7,5% VOL – 25 Cl. – ØKOLOGISK – 3,5 gram sukker per 100 ml.

39,- per styk (Fri fragt ved køb over 300 kr)